Cumartesi, Haziran 04, 2011

İSMEK 14. GENEL SERGİSİNDEN GÖRÜNTÜLER

BİZDE ŞİŞ DANTELİ OLARAK BİLİNEN AVRUPADA KUNSTSTRİCKEN VEYA LACE WORK OLARAK TANINAN BU MUHTEŞEM ÇALIŞMALARI PAYLAŞMAK İSTEDİM BUGÜN. İSTANBUL FESHANEDE 31 MAYIS DA BAŞLAYAN SERGİDE SARIYER VE FERAHEVLER KURSLARINDA ÜRETİLEN GEÇMİŞ YILLARDA BENİMDE ARALARINA KURSİYER OLARAK KATILDIĞIM ARKADAŞLARIMIN ÜRETİĞİ MUHTEŞEM İŞLER BUNLAR.
GÜZEL OLDUKLARI KADAR ÜRETİLMELERİ VE BU HALE GETİRİLMELERİ ZOR OLAN İŞLER.FLOŞ İPLİKLE BUNLARI ÖRÜLMESİ,(İLMEK KAÇIRMADAN,) ÇEKİLEREK GERİLİP ÜTÜLENMESİ GEREKİYOR. AMA SONUÇDA AŞAĞIDAKİ GİBİ OLUYOR.
ÖNCELİKLE SEVGİLİ HOCAM PINAR TEKELİ HANIM VE ÖĞRENCİLERİNİ BU GÜZEL ÇALIŞMALARINDAN ÖTÜRÜ KUTLUYOR ELLERİNE VE EMEKLERİNE SAĞLIK DİYORUM.











3 yorum:

Noblesse dedi ki...

Belmek'te de şiş dantel kursu vardı ama cesaret edememiştim gitmeye, harika çalışmalar, yapanların ellerine sağlık.

Adsız dedi ki...

Ben hocanizla feshanedeki sergide tanismis ve ona viyanadan dergi sozu vermistim ancak pinar tekeli olarak cesitli aramalar yapmama ragmen mail adresine ulasamiyorum. Benim mail adresimi gorebildiginizi saniyorum bu sebeple kendisine beni hatirlatip musadesi olursa bana e mailini gomderirseniz hocama bir dolu sifre gonderebilirim. Beni hatirlatmaniz acisindan feshaneyi ve kendisinin bana viyanadaki kitap dukkaninin adresini verdigini soyleyebilirsiniz. Eger hala kursa devam ediyor iseniz kismetse insaallah aralik gibi kursunuzu ve muhterem hocamizi ziyaret edip ellerinden opmek istiyorum o zaman nasipse tanismak uzere..

Adsız dedi ki...

Merhaba,
Öncelikle yazınızı çok geç okudum. Bu nedenle ancak size geri dönebildim. Benim eposta adresim peri.tekeli@gmail.com. iyi akşamlar.